Viszlát cikluszavar és PMS. Helló Premens

Kata menzesze az állandó stressz miatt rendetlenkedett

Kata, felvilágosult, városi nő, aki tudatosan éli az életét. Bár mindent megtesz, hogy egyensúlyt, harmóniát teremtsen az életében, egyetlen dolgot mégsem tud kizárni, a stresszt. Az állandó idegeskedésnek pedig negatív következménye lett: Kata menzesze egyre rendszertelenebbé vált.

Kata sosem tudott szabadulni a stressztől

Kislánykorában minta gyerek volt, próbált megfelelni édesanyja elvárásainak, kitűnő tanuló volt, és az egyik legjobb gyerek az iskolában. De nemcsak jól tanult, hanem sportolt és fuvolázott is, mind a kettőben szép eredményeket ért el. Ennek ellenére sokszor azt érezte, hogy az anyukája sohasem elégedett vele százszázalékosan. Talán ennek is köszönhető, hogy felnőtt korára ő is maximalista lett. Bár mindent megtett azért, hogy az élete kiegyensúlyozott és harmonikus legyen, mégis folyton feszült volt. S bár a stresszt és a feszültséget megpróbálta jógaórákon, hétvégi kirándulásokon levezetni, mégsem tudott tőle szabadulni.

Menzesze 35 éves korára rendetlenkedni kezdett.

„Korábban mindig hajszálpontosan 28 naponként jött meg. Eleinte azt vettem észre, hogy mindig 1-2 napot csúszik a várthoz képest. Egy-két hónap elteltével azonban hol korábban menstruáltam, hol meg később jött meg, mostanában pedig barna foltot vettem észre a fehérneműmön a két vérzés között. Elmentem a nőgyógyászomhoz, ahol alapos kivizsgálás után kiderült, hogy nincs szervi bajom, nem ciszta, gyulladás, vagy betegség okozta a cikluszavaromat.

Mi nők nagyon érzékenyek vagyunk, és ha valamilyen okból megbomlik a szervezetünk hormonális egyensúlya cikluszavar alakulhat ki. Elég hozzá egy szerelmi csalódás, a rám nagyon is jellemző folytonos idegeskedés, vagy egy túlzásba vitt diéta. A menstruációs ciklus alapvetően 28 napos, de az is teljesen normális, ha valakinek 21, vagy 35 napra jön meg. Baj akkor van, ha ciklusok hossza hónapról hónapra változik, túl hosszúra nyúlik, vagy lerövidül mint az én esetemben is.

Kata menzesze teljesen felborult

„Segített a hormonmentes Premens”

Semmiképpen sem akartam hormontartalmú készítményt szedni. Ezért kutakodni kezdtem az interneten, így találtam rá a barátcserjét tartalmazó Premens tablettára. A Premens recept nélkül kapható a patikában, a gyógyszert nem kell orvossal felíratni. Hatóanyaga a barátcserje, egy olyan gyógynövény, amelyet már az ókorban és a középkorban is használtak, és ma már bizonyított, hogy pozitívan hat a női hormonális szabályozórendszer működésére. A Premens tabletta hasznos segítséget nyújthat a ciklus hormonmentes rendezéséhez, de türelmesnek kell lenni, és érdemes legalább három hónapon át szedni, hogy a kívánt hatást elérjük. Nekem bevált a Premens.

Premens – igazoltan hatásos

hormonmentes gyógyszer PMS és cikluszavar kezelésére

koncentrált barátcserje-kivonatot tartalmaz

enyhíti a PMS jellegzetes testi és lelki tüneteit

segít rendezni a szabálytalan menstruációs ciklust

a terápiás hatás érdekében legalább 3 cikluson át érdemes folytatni a szedését

Premens gyógyszer PMS és cikluszavarok ellen

Vény nélkül kapható
barátcserjekivonat-tartalmú gyógyszer