Viszlát cikluszavar és PMS. Helló Premens

Mensi előtt nem tudom abbahagyni az evést!

Mi lehet az oka?

Hiába fogadkozom, hogy kőkemény fogyókúrába kezdek, a menstruációmat megelőző napokban farkasétvágyam van, minden este megeszem legalább egy tábla csokit.  Nem értem miért törnek rám ezek a falási rohamok a mensi előtt…

Idén elmaradt a tavaszi méregtelenítés

„A szokásos tavaszi méregtelenítő kúrám az idén elmaradt, helyette tovább gyarapítottam a kilóim számát. Két hónapig otthon ültem, jóval kevesebbet mozogtam, és finomakat főztem. Tudom, hogy fogyókúráznom kellene, ezért többször is megfogadtam, hogy a szénhidrátdús falatok helyett előnyben részesítem a zöldséget és a párolt húst. A tervemet azonban mindig keresztül húzta a menstruációt megelőző egy hét. Ezekben a napokban ugyanis mindent kívántam, csak a zöldséget nem, a párolt hús gondolatától meg egyenesen felfordult a gyomrom. Ezzel szemben a csokinak, kekszeknek és péksüteményeknek képtelen voltam ellenállni.”
nem tudtam abbahagyni az evést a mensim előtt

Miért van farkasétvágyam a mensi előtt?

Nem értem miért vagyok falánk, és jóval érzékenyebb a menzeszem előtt – kérdezi a 28 éves Brigitta.

Brigitta minden hónapban a visszatérő falánksági rohama és fokozott érzékenysége a PMS, azaz a premenstruális szindróma jól ismert tünete. A menstruációt megelőző 7-10 napban jelentkező, és a vérzés kezdete után 1-2 nappal általában megszűnő PMS tünetek sok nő életét keserítik meg. A menzesz előtti nehéz napokat a ciklust vezérlő hormonok egyensúlyának valamilyen okból bekövetkező megváltozása okozza. A PMS tünetei változatosak, nagyon gyakori egyebek mellett a falánkság, a haspuffadás, a lelki labilitás, a sírósság, a mellfeszülés, a hízás, vagy a fejfájás.

PMS esetén segíthet a Premens

Ha elegünk van a PMS tüneteiből a barátcserje kivonatát koncentráltan tartalmazó Premens tabletta segíthet. A barátcserje termés kivonatának hatóanyagai pozitívan hatnak a női hormonális szabályozórendszer működésére, a készítmény jótékony hatását klinikai vizsgálattal is igazolták. Több cikluson át érdemes szedni, hogy a kívánt eredményt elérjük. A hormonmentes, garantált minőségű, ellenőrzött növényi gyógyszer, a Premens tabletta recept nélkül kapható a gyógyszertárban, és számos webpatikában is elérhető.

Premens – igazoltan hatásos

hormonmentes gyógyszer PMS és cikluszavar kezelésére

koncentrált barátcserje-kivonatot tartalmaz

enyhíti a PMS jellegzetes testi és lelki tüneteit

segít rendezni a szabálytalan menstruációs ciklust

a terápiás hatás érdekében legalább 3 cikluson át érdemes folytatni a szedését

Premens gyógyszer PMS és cikluszavarok ellen

Vény nélkül kapható
barátcserjekivonat-tartalmú gyógyszer